[FOTOGALERIJA] Udruga Mali princ koncertom Gazdi ispunila pješačku zonu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć su Požežanke i Požežani pokazali velika srca prema potrebitima, posebice djeci, donacijama pomoći radu Udruge Mali Princ. U ispunjenoj pješačkoj zoni održan je koncert u organizaciji Udruge, a uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice Grada Požege.
Niti kiša koja je povremeno padala nije uspjela pomrsiti planove sugrađankama i sugrađanima koji su uživali u glazbenoj poslastici koju su pripremili Nevera band i Tamburaški sastav Paori kao predgrupe i Gazde kao izvođač večeri.
Gazde su jedan od najomiljenijih izvođača u Požegi, bilo na Festivalu ili nekom drugom događanju i tako posljednjih 30 godina koliko ova fantastična grupa broji.

Udruga Mali princ je udruga roditelja, djece i osoba s teškoćama šireg autističnog spektra. Osnovani su koncem 2020. godine i broje pedesetak članova.  Udruga je osnovana prvenstveno kao podrška pri uključivanju u društveni život zajednice, kako djeci s teškoćama u razvoju, tako i njihovim roditeljima. Tijekom svog kratkog postojanja od svega dvije godine, postali su sastavni dio društva putem raznih akcija i manifestacija kao što je i ova večerašnja. Predsjednica Udruge Mali princ je Danijela Franjetić-Medilović.
Svaka čast za Udrugu, svaka čast za njihove vrijedne članove i predsjednicu, svaka čast i sugrađankama i sugrađanima što su unatoč hladnoći i kiši došli i podržali ovaj hvalevrijedan događaj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *