[FOTOGALERIJA] Završilo prvenstvo Hrvatske, Požega ima državnog prvaka i viceprvaka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Današnjim drugim danom moto utrka, završilo je Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u cestovnim moto utrkama, a koje je organizirao požeški Moto klub Sokol.
Ovog vikenda nekoliko tisuća gledatelja i ljubitelja moto sporta imalo je priliku uživati na Glavici u “borbama” za prijestolje. Na svu sreću, vrijeme je poslužilo pa je gotovo skroz prošlo bez padalina. Isto tako, došlo je do nekoliko padova odnosno izlijetanja natjecatelja, no nitko nije teže ozlijeđen, športskim žargonom rečeno, samo su se “natukli”.
Organizacija je bila vrhunska i tu primjedbe nema. Publika je bila još bolja, dali su svoj doprinos rezultatima koje je požeška publika željala, a to su prvak i viceprvak Hrvatske.
Tako je Vjekoslav Pavelić sa svojom Hondom postao novi prvak Hrvatske u klasi 9, dok je mladi Antonio Čiko sa svojom Yamahom postao viceprvak Hrvatske u klasi 600 SST.
Odličan vikend s brojnim posjetiteljima i nemalim uspjesima za Požegu ali i hrvatski sport.
Budućnost požeškog moto sporta je neupitna. Do sljedeće godine vjerujemo da ćemo imati dva državna prvaka.
Ovim putem pohvaljujemo organizaciju MK Sokol Požega i čestitamo Vjekoslavu Paveliću i Antoniu Čiki na titulama kojima se Požega može i mora ponositi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *