Glasujte za OŠ “Ivan Goran Kovačić” Biškupci kako bi dobili novu kuhinju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Javljamo se iz biškupačke škole gdje djeca zdravu hranu jesti vole. Al’ kuhanog ni za lijek nema, stoga vas za hitnu pomoć mole! Kuhinja je naša pusta, trošna i mala, na ovih je par metuzalema ni kriva ni dužna spala! Sedamdesetogodišnji starac kredenc i pedesetogodišnji gospodin stol ovoj su jadnoj kuhinji već dali svoj obol! Pogledajte stare štednjake, ocvala mušketira dva i oni su svoje dali, to već svatko zna. A kada padne kiša i zidovi plaču, nikom nije draga a dosadna vlaga! Kuhinju nam opremite, novi život joj udahnite! Opremite nas velikim hladnjakom s ugrađenom ledenicom, novim sudoperom i perilicom i većim štednjakom s pećnicom. Velik lonac za slasna variva dobro bi nam došao, kao i ormar za posuđe u kojemu bi udobno živio. Sanirajte zidove da nam više ne vlaže! Uzmite to u obzir i imajte sluha jer mi ne tražimo opremanje kuhinje u kojoj se već kuha! Škola nam je stara 23 godine, a jela kuhanog NIKAD vidjela nije!

Brojne su škole kroz prijave pokazale zašto su im donacije neophodne za pružanje kvalitetnijih školskih obroka.
Glasaj za svog favorita jer će samo tri škole s najviše glasova osvojiti sredstva prikupljena donacijama. Zato daj svoj glas i osiguraj školarcima diljem Hrvatske kvalitetne tople obroke!
Glasanje se zatvara 30.3.2023., a nagrađene otkrivamo 31.3.2023.
Dio djece u Hrvatskoj, u školi će pojesti jedini cjeloviti obrok u danu. Ti možeš pomoći da taj obrok bude topao i kvalitetan!

Od 15.2. do 15.3.2023. kupnjom bilo kojeg Vegeta plavog pakiranja, doniraš 10 centi za opremanje i renovaciju školskih kuhinja. Prikupljena sredstva osigurat će da 3 hrvatske osnovne škole udahnu novi život svojim školskim kuhinjama.

Svoj glas Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić” Velika – Područna škola Biškupci možete dati OVDJE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *