Godišnja skupština udruge Matice umirovljenika Vetovo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dana 30.07.2022. godine održana je redovna godišnja skupština Matice umirovljenika Vetova. Skupštinu je otvorila predsjednica Matice umirovljenika Vetovo Irena Begović te pozdravila sve prisutne goste i članove. Predsjednica je u kratkim crtama sve prisutne upoznala o radu udruge kroz proteklu godinu. Istaknula je da su sudjelovali na sportskim igrama, pjevačkim susretima, pikijadi koje je organizirala Matica umirovljenika Požeško slavonske županije i svim događanjima u Vetovu. Sudjelovali su na druženjima umirovljenika naše županije. Zbog epidemije koja je nastala nisu uspjeli organizirati putovanje udruge – prenosi Kutjevački.hr.

Predsjednica je u svom govoru iznijela plan rada i financijski plan za 2022.godinu. Sva izvješća su jednoglasno usvojena. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić, pohvalio rad Matice umirovljenika Vetova i poručio da nastave sa ovakvim druženjima. Pozvao je sve prisutne da se uključe u aktivnosti koje organizira Matica umirovljenika Požeško slavonske županije.

U ime Grada Kutjeva sve prisutne je pozdravio predsjednik gradskog vijeća Branko Vido te uputio riječi pohvale za radu Matice umirovljenika Vetova i dao podršku za nastavak rada udruge.
Predsjednica se zahvalila na lijepim riječima, zaključila Skupštinu i pozvala sve prisutne na druženje uz prigodnu glazbu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika