Goran Šutalo donirao 100 tisuća kuna za pomoć Martini Šimić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Gospodin Goran Šutalo tvrtku Color osnovao je davne 1984. godine, a danas grupacija Color zapošljava oko 600 zaposlenika. Ljudima je poznat kao jedan od jačih poduzetnika u Hrvatskoj, ali i van granica Lijepe naše.
Manje je poznata ona druga strana i to ona ljudska. Ovaj prije svega veliki čovjek, tijekom čitavog svog života pomaže na razno razne načine ljudima kojima je pomoć potrebna i o tome ne govori i ne hvali se. Puno je ljudi koje niti ne poznaje, a pomogao je.
Kroz razgovor s nekolicinom djelatnika Color grupe, doznali smo da ih nikad nije gledao kao zaposlenike nego kao prijatelje kojima je uvijek bio na raspolaganju.

Na žalost, prošle godine, obitelj Gorana Šutala zadesila je velika bol i tuga. Na ulasku u mjesto Velika, u prometnoj nesreći, poginula je njihova 23-godišnja kćerka Nina (Nikolina).
U spomen na kćerku, osnovana je istoimena Zaklada Nikolina Šutalo. Ista Zaklada, doznali smo, uplatila je 100 tisuća kuna za pomoć 24-godišnjoj Martini Šimić kojoj je operacija prijeko potrebna.
Podsjetimo, potrebno je skupiti 100 tisuća eura kako bi Martina mogla otputovati na operaciju u Ameriku. Ako želite pomoći, možete donirati novac na IBAN: HR2923900011500236269 – Pomoć za operaciju Martine Šimić.
Nadamo se da će ova jako velika gesta Gorana Šutala, obitelji Šutalo i Zaklade Nikolina Šutalo potaknuti i druge požeške poduzetnike da se “odvoje” od svojih novaca i da barem mali dio doniraju za pomoć ovoj mladoj sugrađanki.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)