Grad Pakrac dodijelio 11 novih stipendija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Novih 11 ugovora, od kojih je jedan potpisan sa studenticom medicine, dodijelila je danas Ivana Šušnjić, pročelnica u gradskoj upravi, novim pakračkim studentima stipendistima koji studiraju na različitim fakultetima u razdoblju od druge do četvrte godine studija – prenosi Grad Pakrac.  

Time u akademskoj 2022/23. godini Grad Pakrac će stipendirati 29 studenata s mjesečnom stipendijom u iznosu od 400 kuna te 9 studenata studija medicine iznosom od 1.200 kuna  za što će Grad u idućoj godini iz proračuna potrošiti 225.000 kuna. Po preostala dva kriterija, socijalnom i deficitarnosti u ovoj godini nema stipendista.

Na današnjoj skromnoj svečanosti uz uobičajene dobre želje u pogledu uspješnosti studija i pronalaska posla u struci u Pakracu, Dubravka Špančić, stručna suradnica u gradskoj upravi je nove stipendiste upoznala sa svim tehničkim detaljima ove suradnje, a Ivana Šušnjić izrazila nadu da će novac dobro iskoristiti te da će na taj način Grad pomoći njihovim roditeljima u sufinanciranju njihovog školovanja.
Grad Pakrac je započeo sa stipendiranjem svojih studenata 2006. godine i od onda se sustav stalno nadograđuje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *