Grad Pleternica uvodi digitalna rješenja za on-line prijavu projekata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Pleternica je godinama u samom vrhu povlačenja sredstava iz EU fondova, a nova financijska omotnica nikad nije bila veća. Na području Pleternice provode se brojni projekti, od strateški važnih EU projekata do manjih komunalnih intervencija – prenosi Grad Pleternica.

– Uvijek smo se vodili načelom ušteda u kontekstu maksimalnog financiranja naših projekata vanjskim sredstvima kako bi izvorni proračun mogli usmjeriti u razne druge mjere i ulaganja. Već godinama u tome uspijevamo i na takav način na godišnjoj razini možemo učiniti puno više – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Navodi kako je cilj što lakše korištenje potpora i njihova pristupačnosti, uz što manja administrativna opterećenja.

– Grad Pleternica uvodi digitalna rješenja koja će omogućiti on-line prijavu projekata. Isto tako, kroz cijelu će se godinu moći raditi na izradi izvješća, kontinuirano, tako da će se opterećenje koje je dosada bilo početkom godine znatno smanjiti – ističe.

Dodaje kako se u tijeku godine očekuju natječaji za potpore gospodarstvu, poljoprivredi, mlade obitelji, stipendije, udruge i brojni drugi, a svi će se upravo kroz e-prijave on-line prijavljivati.

Grad Pleternica u svoje poslovanje sve više uvodi digitalna rješenja, kojima olakšava poslovanje tvrtki i ustanova, ali i korisnicima javnih usluga olakšava pristup informacijama i korištenje potpora grada. Poboljšanje komunikacije gradske uprave i građana te ubrzanje procesa od iznimne je važnosti za uspješno poslovanje i oslobađanje djelatnika za rastuće potrebe naših sugrađana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)