Grad Požega ima novu, moderniju i dostupniju internetsku stranicu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Grad Požega je nakon nekoliko godina odlučio redizajnirati svoju službenu internetsku stranicu. Nova stranica je u korak s vremenom i znatno je pristupačnija za korištenje sugrađankama i sugrađanima. Na stranici se sada znatno lakše mogu pronaći svi važni dokumenti i podaci, ali i najave za nadolazeće događaje.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija nove, redizajnirane stranice, a sami ju možete istražiti klikom na Grad Požega.

Stranice su u prvom redu namijenjene građanima Požege jer na njima brzo i jednostavno mogu pronaći sve potrebne informacije o brojnim događajima, radovima i investicijama. Korisne informacije ovdje će pronaći i posjetitelji grada, a posebno mogu biti zanimljive poduzetnicima i investitorima. Stranice će se svakodnevno uređivati zanimljivim i vrijednim informacijama s ciljem da komunikacija između gradske uprave i građana bude još bolja.

Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Požegu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.

Vaš gradonačelnik,
                                      dr.sc. Željko Glavić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *