Grad Požega: Uskoro vrtić za sve

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Požega intenzivno ulaže u izgradnju dodatnih kapaciteta u predškolskim ustanovama.

U tijeku je proširenje kapaciteta vrtića izgradnjom novog objekta „Pod gradom“, a uskoro slijedi i početak dogradnje paviljona uz postojeći objekt u Rudinskoj.

Izgradnjom vrtića „Pod gradom“ i dogradnjom objekta u Rudinskoj, postojeći kapaciteti će se povećati za oko 200 mjesta što znači da će završetkom ovih projekata biti omogućen upis za sve koji su podnijeli prijavu putem aplikacije e-upisi na upisnom roku u travnju.

Jedan od prioritetnih zadataka Gradske uprave je osiguranje dovoljnog kapaciteta u dječjim vrtićima kako bi sva djeca imala priliku biti uključena u sustav ranog i predškolskog odgoja.

Jamčeći pristup vrtiću postavljamo temelje za svjetliju budućnost – za našu djecu, za naše zajednice i za našu naciju u cjelini. Obveza nam je  i odgovornost osigurati da svako dijete, iz svih sredina, ima mjesto u vrtiću i na tome ćemo intenzivno raditi, s ciljem da završetak ovih projekata bude do kraja ove godine, a već početkom sljedeće godine da ovi prostori budu ispunjeni dječjom igrom i smijehom – priopćili su iz Grada Požege.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)