Grad Požegu očigledno nije briga za sigurnost građanki i građana!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Članak pod naslovom “Pitanje je dana kad će netko propasti s pješačkog mosta u Orljavskoj ulici” objavljen je 9. listopada 2022. godine. Od tad pa do današnjeg dana pogađate, Grad Požega nije napravio apsolutno ništa po tome pitanju.
Takav potez se najlakše može protumačiti tako da je vodstvo Grada iz ugodnih ureda baš briga za jedan pješački mostić udaljen od centralnog gradskog trga svega 500-tinjak metara. Očigledno ih je baš briga za sigurnost stotina sugrađanki i sugrađana koji tu svakodnevno prolaze, od najmlađih do najstarijih i hoće li netko kroz dotrajale daske propasti ili ne.

Očigledno je da Grad Požega i njegov komunalni odjel neće napraviti apsolutno ništa po pitanju svog posla osim onog što mediji prokažu.
Isto tako je očigledno da manje više sve poslove za Grad Požegu obavlja konstantno jedna te ista požeška građevinska tvrtka, a o čemu ćemo uskoro pisati.
Ovo je zaista žalosno i jadno da mediji moraju ukazivati ono što bi institucije i sam Grad Požega trebali raditi i za što su masno plaćeni, a ne rade ili ih je očigledno briga što tko kaže ili piše. Ili su mediji počeli pisati o preblagim temama?
Očigledno će se i portal Požeški.hr aktivnije morati uključiti u ovo predblagdansko vrijeme, vrijeme darivanja i češće početi darivati članke jer pojedinci ne shvaćaju da ih mi, “mali” ljudi, Požežanke i Požežani plaćamo i da smo ih mi postavili na njihova radna mjesta. Građanke i građani su postavili i nekog na mjesto “volontera” za jako veliki iznos s obzirom na to što točno ta osoba radi ili ne radi, i kad stigne obavljati posao volontera u Gradu Požegi uz sve druge funkcije i dužnosti! Naravno i o njemu ćemo uskoro pisati.
U nastavku možete pogledati fotografije mostića koji se klima, daske su dotrajale, vijci samo što ne ispadaju, a Grad Požega je nezainteresiran. Bivši gradonačelnici Zdravko Ronko, Vedran Neferović i Darko Puljašić su te stvari sami rješavali preko svojih najbližih suradnika, nije ih nitko morao prozivati ili moliti.
Čini se da Požežanke i Požežani puno traže, ipak je za promjenu desetak daski i nekoliko vijaka potrebno svega nekoliko sati i nekoliko tisuća kuna. Baš puno traže, ili je možda Gradska uprava viđenja da je to rustikalno pa da ne treba dirati?


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *