Građani ljutiti: Gdje je nestao požeški Komunalac?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Već danima, brojne pritužbe Požežanki i Požežana pristižu na naš redakcijski e-mail. Većina pritužbi dolazi iz djelokruga gradske tvrtke Komunalac Požega d.o.o. predvođene direktorom Domagojem Lovrićem.
Konkretan problem koji sugrađanke i sugrađani navode je po pitanju održavanja zelenila i krošnji drveća. Naime, za spornu situaciju navodimo dva primjera. Prvi je onaj u Orljavskoj ulici u Požegi. Kako bi pješaci mogli zakoračiti na pješački prijelaz, moraju doslovce izaći na prometnicu jer od krošnji drveća ne vide dolazi li im neko vozilo u susret ili ne. Da su krošnje podrezane, vidljivost bi bila dobra i sigurnost pješaka ne bi bila ugrožena kao što je to sada slučaj.

Drugi primjer nalazi se ispred tvornice Zvečeva u Požegi, točnije u Ulici kralja Zvonimira. Krošnja drveta je toliko nisko da pješaci jedino pognuti mogu prolaziti taj dio svoga puta, a tu staza je jedna od najfrekventnijih staza u gradu koju koriste naše sugrađanke i sugrađani. Je li normalno da je krošnja drveta toliko nisko da je normalno mogu proći samo djeca? Naravno da nije. Zašto drveće do sada nije obrezano i uređeno kako Požežankama i Požežanima ne bi stvaralo svakodnevno probleme, nije nam poznato, no jedno je jasno, uplatnice su redovite i ne kasne! U nastavku pogledajte fotografije drage čitateljice i čitatelji, pa sami procijenite.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)