Gradonačelniče, čisti li netko ovaj grad?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Nedavno smo pisali o tome kako je Grad Požega devastiran i dotrajao.

Nakon našeg članka uslijedila je kakva takva reakcija “prozvanih” pa se duboko nadamo da će bar nekoliko požeških ulica ugledati “bolje sutra”.
Nikako nam nije namjera nekoga prozivati ili napadati, no na propuste i slabosti čelnih ljudi grada dužni smo ukazivati, a sve za dobrobit građanki i građana, stanovnika našeg prelijepog grada.

Nažalost, da Požega uistinu postane prelijep grad kakvog doista želimo trebat će puno truda i zalaganja onih koji su novcem požežanki i požežana izdašno plaćeni.

Trenutno bolna istina je da je naš grad i zapušten i vrlo neuredan, a što je slikovit primjer sustavnog nerada na koji ukazujemo.

Primjer jedne takve sramote nalazi se na samo nekoliko stotina metara od centra Grad Požege, a svega nekoliko metara od dječjeg dispanzera. Niti manje, niti više već pravo SMETLIŠTE.
Da, dobro ste pročitali, ilegalno smetlište koje je ne samo ružna slika ovog grada, već je ono prije svega opasan izvor zaraze.

Ovo nije od jučer, ovo je stanje posljednjih nekoliko mjeseci te se stanari okolnih zgrada svakodnevno moraju susretati s istim, jer nitko od nadležnih nije obavio svoj posao.

Koja je svrha gradonačelnika i njegovih savjetnika, ureda i nadležnih službi ako ćemo mi ukazivati na ovakve i slične probleme?
Pitamo se još jednom, zašto primaju ogromne plaće?
Misle li ovakvim pristupom radu dočekati sljedeće izbore pa ponovno prodavati “istrošene i naivne” priče građanima?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika