Gradonačelniče, je li negodovanje stanovnika Starčevićeve u Požegi opravdano?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeški.hr kao najmlađi portal u Požeško-slavonskoj županiji od početka svog djelovanja nastoji prenijeti informacije i događaje onako kako se stvarno dogodilo. Uvijek želimo biti na usluzi našim građanima u rješidbi njihovih svakodnevnih problema.
Njihovi problemi uglavnom su komunalne prirode i ne mogu se riješiti sami od sebe.
Osobe koju mogu i moraju rješavati te probleme, izabrani su voljom građana na lokalnim izborima.
Dakle, dobili su mandate za obavljanje javnih funkcija, a što između ostalog uključuje poboljšavanje životnog standarda i kvalitete življenja svih građanki i građana.

Na kraju krajeva, za to primaju i pristojne osobne dohotke, no neki, iz njima znanih razloga, prozvaše Požeški.hr dežurnim kritičarem aktualnog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića.

Nikada i nikako se nećemo niti želimo spuštati na “osobnu razinu”.
Naša misija je upravo uputiti osnovanu kritiku i ukazati na eventualne propuste kojih smo nažalost svjedoci na dnevnoj razini.

Jedan takav primjer su trenutni radovi u požeškoj Ulici Ante Starčevića. Naime, radovi (komunalna aglomeracija) u navedenoj ulici započeli su još tijekom proljeća. “Borili” su se stanovnici Starčevićeve i tijekom ljeta s nesnosnom prašinom o čemu su pisali neki požeški portali.
I kad su se stanovnici Starčevićeve ulice ponadali kako je njihovoj “agoniji” konačno došao kraj, započe novo, temeljito prekapanje ulice u izvedbi jedne požeške tvrtke.

Zaista pohvaljujemo svaku aktivnost, sve radove koji se izvode u gradu Požegi, a koji će pridonijeti boljitku života u našem gradu.
Ipak, oni koji naručuju radove morali bi prije svega znati da se građevinski, ovakvi “zemljani” i radovi asfaltiranja ne izvode u periodu kada “minusi” kolo vode. Kod izvođenja radova u takvim uvjetima pod znak upitnika dolazi kvaliteta izvedenih radova.

Svjedoci smo tako poprilično nekvalitetno izvedenih i isforsiranih radova u zimskom periodu na prošlogodišnjoj sanaciji mosta na Orljavi (Osječka ulica). Nije nebitno znati da je za radove koji se izvode u Ulici Ante Starčevića ponovno angažirana požeška tvrtka koja je provela sanaciju mosta na Orljavi. Ma gotovo smo sigurni, da je barem netko od gradonačelnikovih suradnika čuo sljedeću poslovicu: “pametni na greškama uče”.

Da stvar bude bolnija, blagdan Božića je već za nekoliko dana.
Sigurni smo da stanovnici Ulice Ante Starčevića kao i ostali građani Požege za nadolazeće blagdane žele okupiti svoje obitelji, no HOĆE li oni IMATI tu mogućnost?

Ako gospodin gradonačelnik ne može, sami prosudite je li negodovanje stanovnika Ulice Ante Starčevića opravdano.

f
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika