Gradonačelnik čestitao vatrogascima blagdan sv. Florijana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić čestitao je vatrogascima s područja grada Požege, kao i svim ostalim vatrogascima Dan vatrogasaca, odnosno blagdan njihovog nebeskog zaštitnika – svetog Florijana.

– Svima vama koji danas obilježavate svoj dan, dan mučenika i zaštitnika vatrogasaca svetog Florijana, želim uputiti čestitku i zahvalu za plemeniti i herojski rad koji ulažete za sigurnost i dobrobit naše zajednice. Ponosan sam na vašu hrabrost i požrtvovnost te profesionalizam koji iskazujete prilikom svake intervencije čime služite na čast i ponos našega društva i vaše profesije. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu i što manje požara, ali i ostalih intervencija. – poručio je gradonačelnik – prenosi Grad Požega.

Čestitke vatrogascima gradonačelnik je uputio u obilasku Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega, a bila je to prilika i za osvrt na provedene aktivnosti usmjerene zaštiti od požara i drugih ugroza na području grada. U pratnji gradonačelnika bila je i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege Andreja Menđel.

Gradonačelnik, uz upućene im čestitke povodom njihova dana, još se jednom zahvalio vatrogascima na humanosti i nesebičnoj pomoći koju dobrovoljno pružaju svim građanima grada Požege, ali i svima ostalima kojima je njihova pomoć potrebna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika