Gradonačelnik Glavić: Direktorica Turističke zajednice Grada Požege odlazi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Na poslijepodnevnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege odgovarajući na vijećničko pitanje Dinka Zime je li zadovoljan proteklim programom Adventa u Požegi gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić je odgovorio:

Ja sam na to pitanje odgovorio u prosincu, bilo je to u medijima, na radiju “Vallis Aurea”.
Nezadovoljstvo građana i Gradske uprave s Turističkom zajednicom bilo je evidentno i dogovorno u petak je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Silvija Podoljak dala otkaz te raspisujemo natječaj za novog direktora Turističke zajednice i idemo tu priču pokrenuti u drugom smjeru.

Nadamo se da će gradonačelnik Glavić odabrati nekoga tko će htjeti, moći i znati voditi Turističku zajednicu Grada Požege onako kako to zaista treba.
Sve ove godine, totalno nesnalaženje, bezidejnost, a možda i bezvolja, rezultirali su tako da je grad Požega postao “mrtav”, dok su Požežanke i Požežani “osuđeni” zabavu tražiti u drugim općinama i gradovima, pa čak i županijama!

Može li nova direktorica ili direktor vratiti gradu Požegi stari sjaj, pružiti građankama i građanima nešto novo, ostaje za vidjeti.

Prvi test za novu ili novog, zasigurno će biti Dan grada Požege gdje ćemo vidjeti je li izbor gradonačelnika bio opravdan i dobar.

Hoće li za ovo Grgurevo po prvi put građanke i građani imati koncert na gradskom Trgu Sv. Trojstva?


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika