Gradonačelnik Glavić mijenja sposobnog zapovjednika JVP-a kako bi se umilio bivšem gradonačelniku Ronku?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ovih dana, glavna tema u vatrogasnim krugovima je zasigurno izbor novog/starog zapovjednika Javna vatrogasne postrojbe Požega.
Iz nama nepoznatog razloga, odluka još uvijek nije donesena. Zbog čega “mudre glave” toliko teško donose odluku, još se ne zna iako bi odluka trebala biti više nego jednostavna.

S jedne strane imate dosadašnjeg zamjenika zapovjednika JVP Požega Juraja Radića čiji je punac liječnik i odličan dugogodišnji prijatelj gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića. Isto tako Juraj Radić zaposlen je u mandatu gradonačelnika Grada Požege gospodina Zdravka Ronka.
S druge strane imamo dosadašnjeg zapovjednika JVP Požega Dalibora Hrunku, osobu koja je “izmirila” sve frakcije unutar JVP svojim dolaskom, zapovjednika koji je uvijek i u svako doba bio dostupan građanima i svojim kolegama iz JVP, što god da bi bilo potrebno.

Neslužbene informacije koje danima “cure” iz izvora bliskih gradonačelniku Glaviću su upravo te da će novi zapovjednik JVP Požega biti dosadašnji zamjenik zapovjednika Hrunke, Juraj Radić, dok će aktualni zapovjednik Hrunka biti novi zamjenik zapovjednika.
Ako se ispostavi da je ova informacija točna, nedvojbeno je da se gradonačelnik Glavić rješava sposobnog zapovjednika kako bi postavio zeta svog bliskog prijatelja, a ono što je još važnije, očigledno toplo priželjkuje i nada se da će se tako umiliti i bivšem gradonačelniku Ronku koji gotovo pa svakodnevno putem lokalnih portala ili svoje osobe stranice iznosi razne informacije nepoznate javnosti o nekim prošlim vremenima u kojima je zasigurno gradonačelnik Glavić bio jedna od bliskih osoba gradonačelniku Ronku.
Ovakvim biranjem se u drugi plan “gura” sposobnost i znanje, što je krajnje nedopustivo.
Željno iščekujemo objavu rezultata, kako bi mogli na ovu temu povući još neka pitanja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *