Gradu Kutjevu odobreno 1.275.000,00 eura za projekt Zaželi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Lijepa vijest stiže iz Grada Kutjeva, potpisan je ugovor za projekt “Zaželi – za bolje sutra III” i Gradu Kutjevu odobreno je 1.275.000,00 EUR za provedbu projekta. Projekt je prijavljen na otvoreni trajni poziv “Zaželi – prevencija institucionalizacije”, broj poziva SF.3.4.11.01. u sklopu ESF+ Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.” i uspješno je prošao sve faze ocjenjivanja te je odobren u sklopu II. Odluke o dodjeli sredstava. Projekt je prijavila Razvojna agencija Grada Kutjeva ERA Europska razvojna agencija d.o.o.

U petak, 15. prosinca potpisan je ugovor između Grada Kutjeva i posredničkih tijela – Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i  socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Projekt će se provoditi 36 mjeseci, a kroz projekt će biti zaposleno 25 osoba koje će skrbiti za najmanje 150 korisnika.

Sve informacije o prijavi korisnika i objavi natječaja za zapošljavanje bit će objavljene na internetskoj stranici Grada Kutjeva i društvenim mrežama – javlja Kutjevački.hr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *