Gradu Kutjevu odobreno 38.500 eura za sufinanciranje rada vrtića

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je Gradu Kutjevu sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini u iznosu 38.500,00 EUR. Grad Kutjevo jedan je od 26 gradova koji su ostvarili pravo na financijsku potporu na temelju kvalitetne i pravovremene prijave. Sredstva su osigurana u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade kroz Javni poziv gradovima indeksa razvijenosti I.-IV. skupine sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini – prenosi Kutjevački.hr

Iz Grada Kutjeva ističu da neprestanim ulaganjem u predškolski odgoj i obrazovanje najmlađima nastoje pružiti kvalitetnu uslugu i različite aktivnosti u vrtiću. Uz novi vrtić i financiranje postavljanja dječjeg igrališta u tri faze, sljedeći zadatak je izgradnja dječjeg vrtića u Vetovu. Gradonačelnik Budimir istakao je da se nada da će s radovima započeti iduće godine, jer je dio sredstva za izgradnju već osiguran.

Više informacija: Središnji državni ured za demografiju i mlade – Odluka o raspodjeli financijskih sredstava gradovima indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godine (gov.hr)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)