Gradu Kutjevu odobreno 38.500 eura za sufinanciranje rada vrtića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je Gradu Kutjevu sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini u iznosu 38.500,00 EUR. Grad Kutjevo jedan je od 26 gradova koji su ostvarili pravo na financijsku potporu na temelju kvalitetne i pravovremene prijave. Sredstva su osigurana u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade kroz Javni poziv gradovima indeksa razvijenosti I.-IV. skupine sukladno uvjetima i kriterijima prihvatljivosti prijavitelja za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini – prenosi Kutjevački.hr

Iz Grada Kutjeva ističu da neprestanim ulaganjem u predškolski odgoj i obrazovanje najmlađima nastoje pružiti kvalitetnu uslugu i različite aktivnosti u vrtiću. Uz novi vrtić i financiranje postavljanja dječjeg igrališta u tri faze, sljedeći zadatak je izgradnja dječjeg vrtića u Vetovu. Gradonačelnik Budimir istakao je da se nada da će s radovima započeti iduće godine, jer je dio sredstva za izgradnju već osiguran.

Više informacija: Središnji državni ured za demografiju i mlade – Odluka o raspodjeli financijskih sredstava gradovima indeksa razvijenosti od I. do IV. skupine za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godine (gov.hr)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *