Grmoja: Uspjeli smo, imamo referendum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Grmoja je zahvalio svim volonterima koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud.

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja rekao je u nedjelju za Hinu kako su prema prvim informacijama s terena uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa te “imaju referendum” protiv Covid potvrda i ‘stožerokracije’.
“Još nismo prikupili sve podatke s terena. U danima koji dolaze prikupljat ćemo liste s potpisima od naših volontera pa ćemo u srijedu izići s dodatnim informacijama na konferenciji za novinare”, rekao je Grmoja.

U ponoć je istekao rok za prikupljanje potpise za raspisivanje referenduma kojim ‘mostovci’ traže ukidanje Covid potvrda i “stožerokracije” odnosno da se ovlasti sa Stožera prebace na Sabor, koji bi o mjerama odlučivao dvotrećinskom većinom.
Za pokretanje referenduma potrebno im je 368.446 potpisa. Grmoja je zahvalio svim volonterima koji su, kako je kazao, po teškim vremenskim uvjetima uložili i svoje vrijeme i trud.

“To je u konačnici dovelo do pobjede građana Republike Hrvatske. Oni su rekli ‘ne’ korumpiranom stožeru i diskriminatornim covid potvrdama”, zaključio je ‘mostovac’ Grmoja – prenosi Večernji list.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika