Hanka Paldum u Nininoj čarobnoj shhhumi održala koncert za pamćenje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kraljica sevdaha Hanka Paldum još je jednom potvrdila da je miljenica publike svih generacija ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u cijeloj regiji! Popularna pjevačica je sinoć u sklopu Adventa u Velikoj, nastupila u Aquaparku Shhhuma, točnije u Nininoj čarobnoj shhhumi gdje je održala koncert za pamćenje.
Na koncertu su prisustvovali tisuće ljudi koji su uživali u Hankinim pjesmama, a prema riječima mnogih, brojka i nije bila puno manja od one na koncertu Saše Matića koji je također bio u Aqaparku Shhhuma.

Na scenu je izašla u 21 sat i nešto više od dva sata, publiku je držala na nogama uz svoje najveće hitove. Hanka je koncert otvorila pjesmom „Ali pamtim još“, nakon čega je nizala svoje hitove „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam voljela“, „Ja te volim“, „Ja te pjesmom zovem“, Zlatne žice“, „Što svaka žena sanja“, „Avlije, avlije“, „Kani suzo izdajice“, „Srce je moje kamen“, „Sa Sa Sarajevo“ i mnoge druge, a na oduševljenje okupljenih zapjevala je i „Ne dirajte mi ravnicu“.  Publika je posebno emotivno reagirala na Hankin aktualni singl „Niko kao majka“, a diva sevdaha zapjevala je i sevdalinke „Zvijezda tjera mjeseca“, „Moj dilbere“ i „Čudna jada od Mostara grada“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *