Mostarcu nisu dali ući u mirovinsko u kratkim hlačama pa se vratio u – haljini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


PAROLA je – snađi se. Staro pravilo najbolje opisuje situaciju koja se dogodila u u mostarskom zavodu za mirovinsko osiguranje. Zaštitar je jednom čovjeku zabranio ulaz u zgradu jer se pojavio u kratkim hlačama, ali Mostarac je našao urnebesno rješenje.

Nakon inzistiranja zaštitara da ne može ući u službene prostorije, muškarac je otišao u obližnji dućan, kupio haljinu čija dužina prekriva koljena, odjenuo je i takav se vratio u Zavod gdje je zadovoljio uvjete za ulazak u zgradu i mirno sačekao svoj red, javlja Bljesak.info.

Ljudi komentiraju: “Genijalno”

“Građani Mostara ili HNŽ-a, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti”, napisao je Mostarac na Facebooku uz fotku na kojoj pozira u svom novom outfitu.

“Ja mislila da si na psihijatriji. Ne daj Bože”, “Rođak, treba malo kraća suknja i sve prolazi”, “Hit si”, “Bravo! Ovi nadobudni portiri misle da su bogovi”, “Genijalno”, samo su neki od komentara ispod njegove objave – prenosi INDEX.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *