Hit objava: Srbin sam na odmoru u Hrvatskoj. 11. dan beznadno čekam da me prebiju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


PREMDA nerijetko možemo čuti priče i neugodna iskustva srpskih turista koji ljetuju na Jadranu, brojni turisti iz susjedne države ipak tvrde suprotno. Dapače, kažu da im uopće nije loše, a smatraju da su na hrvatsku obalu svi dobrodošli – piše INDEX.

Tako je svoje iskustvo ljetovanja u Hrvatskoj podijelio jedan srpski turist na društvenim mrežama, a njegova objava je uskoro postala viralna.

“Ovdje mi je 11. dan. Gledam Brač. Uzalud čekam da me netko prebije, zapali auto, naplati mi pizzu 60 eura. Beznadno je, bombardiraju vas osmijesima, ljubaznošću i nižim cijenama u turističkim mjestima nego u puno lokala u mom gradu. Hrvatska je za svaku preporuku, nemojte da vas lažu”, napisao je navodni srpski turist, a na njegovu objavu ubrzo su uslijedili brojni komentari.

“Živo me zanima je li se ikome iz Srbije išta loše dogodilo ili je to kao ona priča o kupovini cigle za koju je svatko čuo, s nikome se nije dogodila. U Splitu vidimo puno više tablica Beograd, Novi Sad, Kragujevac nego npr. Vinkovci, Karlovac…”, napisao je jedan korisnik.

“Evo nas u Poreču… Dijelimo mišljenje i uživamo i uživat ćemo. Istru smo obišli, toplo preporučujemo svima. Od sljedećeg tjedna Dalmacija”, komentirala je jedna korisnica iz Srbije koja ljetuje u Hrvatskoj.

“Isti osjećaj, bio prošli tjedan kod Dubrovnika (Kupari). Otišao s brdo predrasuda, a na plaži više vremena provodio razmišljajući o autu nego uživajući. I rado ću ići opet, svaka preporuka!” rekao je jedan srpski turist.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *