Hoće li Iva Pranjić biti nova direktorica Turističke zajednice Grada Požege?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon duge “vladavine” na čelu Turističke zajednice Grada Požege, prije nešto više od dva tjedna, dosadašnja ravnateljica Silvija Podoljak podnijela je ostavku gradonačelniku Grada Požege dr.sc. Željku Glaviću.

Gradonačelnik Glavić istu ostavku je prihvatio, a nedugo prije toga, na jednoj lokalnoj radio stanici izrazio je svoje nezadovoljstvo koje dijeli s Požežankama i Požežanima o teškom “fijasku” s prošlogodišnjim Adventom u Požegi, kao i s dosadašnjim (ne)radom Turističke zajednice Grada Požege.

Požega je povijesni grad, grad koji ima što za dati i ponuditi, kako svojim građanima, tako i turistima.
Na žalost dosadašnje vodstvo turističke zajednice, svelo je događanja na Grgurevo, Ivanjski krijes, Aurea Fest i Advent u Požegi, tu i tamo nešto između su znali ubaciti, nešto što nisu niti građani bili zainteresirani ispratiti.
Doček Nove godine koji je tradicionalno mizeran i na kojem se tradicionalno skupi 30-ak sugrađana (uključujući novinare i glazbenike) nećemo niti komentirati.

Kažu stari ljudi: “prošlost treba ostaviti iza nas, okrenuti se treba budućnosti” pa ćemo u tome tonu nastaviti ovaj članak.

Neslužbena informacija s kojom raspolažemo je ta da će “kormilo” Turističke zajednice Grada Požege preuzeti Iva Pranjić, a je li informacija točna, vidjet će se u narednim danima.

Tko je Iva Pranjić?

Iva je mlada i uspješna marketinška stručnjakinja, poduzetnica, supruga i volonterka u raznim eventima i humanitarnim događanjima.
Na Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, magistrirala je 2019. godine na temu “Značaj marketinga sadržaja za distribuciju mobilnih aplikacija”.

Osim što je radila na jednom od značajnijih portala u Hrvatskoj, Studentski.hr, radila je i kao kolumnistica na Banjalučkom portalu LOLA, koji je jedan od pet najčitanijih portala u Bosni i Hercegovini.

Iva je radila i kao specijalist digitalnog marketinga na NOVA TV, dok sada obavlja poslove marketinga u tvrtki Craft spirits distillery kojoj je ujedno i suvlasnica sa suprugom Mihaelom.
Craft spirits distillery je na tržište izbacio alkoholno piće pod nazivom “Castrum” (Slavonski craft gin).

“Castrum” itekako značajno raste i osvaja tržišta i izvan Republike Hrvatske.

Portal pod nazivom “Gingeraj” kao i istoimenu Facebook stranicu koju prati oko 2000 ljudi, također vodi Iva.

Pa da rezimiramo, gradonačelniče Glaviću, ako raspolažemo s točnom informacijom, nikad lakši izbor nećete imati, a nikad veću podršku građanki i građana.

Turistička zajednica Grada Požege treba mladu čelnu osobu kojoj ideja ne manjka i koja će podići turizam i događanja u gradu koji vodite, a ova osoba je upravo to.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika