Hoće li uhljebi gradonačelnika Glavića krenuti s radom?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Lista s uhljebima na platnoj listi Grada Požege koje plaćamo mi porezni obveznici, sve je veća.
Nepotrebno uhljebljivanje podobnih i nesposobnih šefova, direktora, voditelja, pročelnika u režiji gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića se nastavlja, a grad nikada nije bio u lošijem stanju nego li je sada.

Slobodno možemo napisati i ono što smatra većina stanovnika Požege, a to je da nikad nismo imali nestručniju vlast.

Osobe bez, ne adekvatnog, već bez ikakvog iskustva su dovedene na rukovodeće pozicije i što se može očekivati od takvih ljudi?
Pa ništa naravno jer ništa niti ne znaju, ali znaju mjesečno ubirati od 10 do 16 ipol tisuća kuna neto plaće, a rekordere s plaćama u Požegi ali i u Republici Hrvatskoj ćete doznati uskoro.

Znamo da smo možda već dosadni s istom rečenicom, ali ponovno Požeški.hr ukazuje na ono što bi trebali raditi uhljebi gradonačelnika Glavića, a NE rade.

Ovo je Osječka ulica u Požegi i to je zasigurno ulica kojom dnevno prolazi najviše vozila, a tom ulicom često prolazi i sam gradonačelnik prema Općoj bolnici Požega u kojoj je bio donedavno ravnatelj, no čini se da je bolje zažmiriti i čekati da se dogodi “čudo” nego nešto poduzeti.

Ovakvo stanje je od elementarne nepogode 25. lipnja 2021. u kojem je stradao veći dio grada, a kao što vidite, očito je bilo lakše crjepove pomaknuti sa pješačke staze i reći da je riješeno, nego isto pokupiti i odvesti na otpad.

Nadamo se da će se i nakon ovog našeg članka uhljebi ipak “pokrenuti” i očistiti, ili ćemo pričekati Božić pa da zaokružimo na pola godine 25.6. – 25.12.
Živi bili pa vidjeli!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika