Hrvatske ceste: Ovaj tjedan saniranje semafora, sljedeći tjedan “rupetine” u Zrinskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na temu dvaju naših članaka i to “Rupetina od metra u Zrinskoj ulici mjesecima uništava vozila, nadležni ne reagiraju” i Pijani” semafor u Požegi danima nitko ne ispravlja poslali smo upit tvrtki Hrvatske ceste d.o.o.
Na odgovor se nije dugo čekalo. Svega tri dana nakon poslanih upita dobili smo odgovore.

Na upit: Kada će tvrtka Hrvatske ceste d.o.o. sanirati ogromnu rupetinu na D38 u Požegi, gdje sugrađanke i sugrađani svakodnevno uništavaju vlastita vozila?
Članak na temu: https://pozeski.hr/foto-rupetina-od-metra-u-zrinskoj-ulici-u-pozegi-mjesecima-unistava-vozila-nadlezni-ne-reagiraju/

Iz HC odgovaraju: “U sklopu redovnog održavanja, tijekom zimske službe, navedena udarna rupa je već sanirana gambitom. Nadalje, najkasnije tijekom idućeg tjedna ugovorni izvoditelj radova PZC BROD izvršit će sanaciju cijelog poteza lošeg kolnika na DC38 koji je nastao uslijed radova na aglomeraciji Požega.”

Na upit: Kada će tvrtka Hrvatske ceste d.o.o. riješiti problem semafora koji stoji na koso, također na D38?
Članak na temu: https://pozeski.hr/pijani-semafor-u-pozegi-danima-nitko-ne-ispravlja/

Iz HC odgovaraju: “Popravak stupa semafora predviđen je u sklopu kompletne izmjene dotrajalih lanterni na navedenom križanju, a koji radovi su u tijeku i bit će završeni najkasnije do kraja tjedna.”

Prema svemu sudeći, Požežanke i Požežani moraju još samo malo biti strpljeni i problemi pod ingerencijom Hrvatskih cesta d.o.o. biti će riješeni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *