Hrvatski boksački savez podijelio poklon pakete boksačkim klubovima iz Slavonije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PODJELA POKLON-PAKETA HBS-a U SLAVONSKOM BRODU!

“U dvorani za sastanke Zajednice sportova Slavonskog Broda, u sportskoj dvorani Vijuš, predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza BONO BOŠNJAK okupio je predstavnike svih boksačkih klubova iz slavonskih županija: Beli Manastir, Borovo, Brod, Graciano Požega, Kutina, Mladost Osijek, Nova Gradiška, Osijek, Posavina kuna i Radnički Slavonski Brod.
Domaćin blagdanskog okupljanja i podjele paketa boksačke opreme klubovima bio je izbornik kadeta GORAN IVEZIĆ iz BK Radničkog, a poklon-pakete su predstavnicima klubova uručili predsjednik HBS-a BONO BOŠNJAK i dopredsjednik general MLADEN MIKOLČEVIĆ.”
U otvorenom, prijateljskom razgovoru o stanju i problemima boksa u Slavoniji, predsjednik Bošnjak posebno je naglasio važnost regionalnih turnira i županijskih prvenstava u razvoju mladih boksača.
Kao posebno uspjeli primjer za sve druge županije naveo je ovogodišnje Dane boksa u Vukovaru, kada je uz 3. kolo Hrvatske boksačke lige organiziran prvi Slavonija kup za mlade boksače i početnike.
Slavonija je uvijek bila rasadnik vrhunskih boksača, trofejne tradicije u centrima Slavonskom Brodu, Osijeku i Vukovaru, a potvrda iznimnog truda trenera i kvalitetnog rada u klubovima, bez obzira na sve poteškoće s kojima se susreću, to je što su slavonski boksačice i boksači zastupljeni u svim nacionalnim reprezentacijama i sudionici europskih prvenstava u svim dobnim kategorijama.
Perjanice kvalitete su svakako olimpijac i najuspješniji hrvatski reprezentativac GABRIJEL VEOČIĆ iz Broda, te olimpijski kandidat LUKA PRATLJAČIĆ iz Osijeka.
Iz Slavonije su i izbornik najmlađe selekcije, kadetske reprezentacije GORAN IVEZIĆ, te izbornik elitne reprezentacije seniora PERO VEOČIĆ.
Predsjednik Bošnjak i dopredsjednik Mikolčević uz podjelu paketa korisne opreme za klubove, svima su čestitali Božić uz još više uspjeha i sreće u novoj 2024. godini, što su i njima poželjeli iskusni treneri i boksački djelatnici slavonskih klubova.
Akcija darivanja klubova nastavlja se u srijedu, 20. prosinca 2023. u Varaždinskoj županiji (Bartolovec) i potom u Zagrebu – prenosi Hrvatski boksački savez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)