Hrvatski boksački savez podijelio poklon pakete boksačkim klubovima iz Slavonije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

PODJELA POKLON-PAKETA HBS-a U SLAVONSKOM BRODU!

“U dvorani za sastanke Zajednice sportova Slavonskog Broda, u sportskoj dvorani Vijuš, predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza BONO BOŠNJAK okupio je predstavnike svih boksačkih klubova iz slavonskih županija: Beli Manastir, Borovo, Brod, Graciano Požega, Kutina, Mladost Osijek, Nova Gradiška, Osijek, Posavina kuna i Radnički Slavonski Brod.
Domaćin blagdanskog okupljanja i podjele paketa boksačke opreme klubovima bio je izbornik kadeta GORAN IVEZIĆ iz BK Radničkog, a poklon-pakete su predstavnicima klubova uručili predsjednik HBS-a BONO BOŠNJAK i dopredsjednik general MLADEN MIKOLČEVIĆ.”
U otvorenom, prijateljskom razgovoru o stanju i problemima boksa u Slavoniji, predsjednik Bošnjak posebno je naglasio važnost regionalnih turnira i županijskih prvenstava u razvoju mladih boksača.
Kao posebno uspjeli primjer za sve druge županije naveo je ovogodišnje Dane boksa u Vukovaru, kada je uz 3. kolo Hrvatske boksačke lige organiziran prvi Slavonija kup za mlade boksače i početnike.
Slavonija je uvijek bila rasadnik vrhunskih boksača, trofejne tradicije u centrima Slavonskom Brodu, Osijeku i Vukovaru, a potvrda iznimnog truda trenera i kvalitetnog rada u klubovima, bez obzira na sve poteškoće s kojima se susreću, to je što su slavonski boksačice i boksači zastupljeni u svim nacionalnim reprezentacijama i sudionici europskih prvenstava u svim dobnim kategorijama.
Perjanice kvalitete su svakako olimpijac i najuspješniji hrvatski reprezentativac GABRIJEL VEOČIĆ iz Broda, te olimpijski kandidat LUKA PRATLJAČIĆ iz Osijeka.
Iz Slavonije su i izbornik najmlađe selekcije, kadetske reprezentacije GORAN IVEZIĆ, te izbornik elitne reprezentacije seniora PERO VEOČIĆ.
Predsjednik Bošnjak i dopredsjednik Mikolčević uz podjelu paketa korisne opreme za klubove, svima su čestitali Božić uz još više uspjeha i sreće u novoj 2024. godini, što su i njima poželjeli iskusni treneri i boksački djelatnici slavonskih klubova.
Akcija darivanja klubova nastavlja se u srijedu, 20. prosinca 2023. u Varaždinskoj županiji (Bartolovec) i potom u Zagrebu – prenosi Hrvatski boksački savez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *