Humanitarna akcija članova HPD “Sokolovac” Požega “DOBRO JE UČINITI DOBRO”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

BLAGDANSKO DARIVANJE OBITELJI U POTREBI

Na posljednjoj sjednici HPD “Sokolovac” Požega Upravni odbor je donio odluku da se u sklopu Društva provede humanitarna akcija darivanja jedne obitelji s više djece koja je u potrebi.
Navedena akcija je pokrenuta u mjesecu darivanja kako bi obitelji koja je u potrebi a posebno djeci Božić učinila malo ljepšim i toplijim u ovim teškim vremenima. Ovom prilikom članovi Društva i simpatizeri su prikupljali potrebite stvari (higijenske potrepštine, prehrambene artikle sol, šećer, brašno itd te slatkiše i igračke za djecu).

Svatko od članova je prikupio i dao u skladu sa svojim mogućnostima. Navedeni paketi su se prikupljali u prostorijama HPD “Sokolovac” Požega u ulici Matice hrvatske 13, nakon čega su paketi distribuirani zapakirani obitelji.

Planinarstvo osim što je sreća i zadovoljstvo osvajanja vrhova planina ono je ujedno altruizam i čovjekoljublje. Vrijednosti društva su pomoć i briga o onima kojima je to potrebno. Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija HPD “Sokolovac” Požega te u narednom periodu članovi Društva će odraditi akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Iskreno se zahvaljujemo svim koji su pomogli te pozivamo sve koji žele u budućnosti da nam se pridruže.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika