Humanitarni božićni sajam u OŠ Antuna Kanižlića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U predbožićnom raspoloženju, učenici i učitelji, roditelji, bake i djedovi te mnogobrojni posjetitelji dobre volje mogu danas nabaviti maštovite božićne rukotvorine na tradicionalnom humanitarnom Božićnom sajmu OŠ Antuna Kanižlića te uživati, zapjevati i zaplesati na priredbi koju su pripremili vrijedni učenici sa svojim učiteljima.

Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika Požege dr.sc. Borislav Miličević čestitajući učenicima i njihovim nastavnicima na blagdanskoj čaroliji mirisa, okusa, boja te ponajprije humanosti i zajedništva koju su ostvarili svojim trudom i entuzijazmom.

Voditeljica ovoga događaja nastavnica je Tehničke kulture Renata Marinić, a sajam je organizirala Školska zadruga Pčelice. U njegovu ostvarenju sudjelovali su svi učitelji i učenici Škole. Učenici su izrađivali i prodavali različite proizvode: božićne ukrase, drvene igračke, čestitke, kolače. Sve je pripremljeno s puno truda i s željom pomoći prijateljima da sudjeluju u terenskim nastavama, ali i razviti vlastite mogućnosti i kvalitete, naglasila voditeljica projekta Renata Marinić, učiteljica tehničke kulture.

– Osim humanitarne note kojom potičemo učenike na empatiju, altruizam i solidarnost, ovaj projekt ima i onu poduzetničku notu gdje razvijamo njihovu kreativnost, osjećaj i potrebu za timskim radom. – poručila je voditeljica.

Izvor: Grad Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika