„Hvala svima koji su kupnjom karata pridonijeli humanitarnoj akciji!“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Županica Antonija Jozić primila je u svom uredu predstavnike organizatora humanitarnog koncerta „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka, koji se održao prošlog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc – prenosi PSŽ.

Svrha ovog koncerta je bila sakupljanje novčanih sredstava potrebnih za operaciju 24-godišnje Požežanke Martine Šimić koja boluje od trigeminalne neuralgije.

Iskazavši zadovoljstvo sredstvima koja su prikupljena za liječenje Martine, županica Jozić zahvalila je kako svima koji su sudjelovali u organizaciji ove humanitarne akcije, tako i svim ljudima koji su kupnjom karata pokazali veliko srce i pridonijeli prikupljanju sredstava.

„Još jednom se želimo zahvaliti svim građanima i građankama koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, predstavnicima vlasti koji su akciju podržali, našim volonterima te bendu Crvena Jabuka na velikom srcu i darežljivosti! Ne radi se o tome koliko dajete ili što dajete, već o srcu koje imate iza svega.“ – rekli su predstavnici organizatora.

Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega humanitarnih koncertom, na kojemu je prisustvovalo gotovo 2000 ljudi, prikupljeno je 123.253,75 kuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *