HZZO u novom prostoru: “Cilj je da servisi građana budu na jednom mjestu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
  • Glavni cilj ove suradnje je da naši građani mogu u jednom uredu, odnosno na jednoj lokaciji riješiti više potreba od jednom – rekla je Marija, gradonačelnica Pleternice

    Današnjim prvim radnim danom u novom prostoru započela je i realizacija ideje gradske uprave o objedinjenoj lokaciji za sve potrebe građana.
    – Glavni cilj ove suradnje je da naši građani mogu u jednom uredu, odnosno na jednoj lokaciji riješiti više potreba od jednom. Zahvaljujem Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje na ovoj suradnji, a vjerujem kako ćemo uskoro poželjeti i dobrodošlicu Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
    Navodi kako su razgovori o novim subjektima pri kraju te očekuje uskoro realizaciju, odnosno otvorenje navedenih usluga u pleterničkom E-inkubatoru.

– Dva vanjska ureda su od prvog dana zamišljena za urede servisa građanima tako da nam je to i jedan od ciljeva. Nisam napomenula kako se čekaju samo završni tehnički detalji u vezi Fine koja će biti u posebnom uredu iste zgrade – dodaje Šarić.

Zahvaljujemo se gradskoj upravi Grada Pleternice na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji koja je započela još 2011. godine kada je Grad Pleternica u suradnji s Domom zdravlja Požeško-slavonske županije osigurao poslovni prostor za početak rada Izdvojenog ureda HZZO-a u Pleternici. Današnjim preseljenjem u novi prostor u zgradi E-inkubatora ova plodna suradnja dobila je novu dimenziju. Nadamo se da će Izdvojeni ured HZZO-a nastavkom rada u novom prostoru doprinijeti razvoju Vašeg Grada i olakšati ostvarivanje prava na zdravstveno osiguranje i iz zdravstvenog osiguranja svim građanima i poslovnim subjektima s područja Vašeg Grada i okolnih naselja – rekao je Danijel Ciganović, v.d. voditelja PS HZZO-a Požega.

Prenosi Grad Pleternica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika