I bivši načelnik Velike Vlado Boban, “napada” na poziciju šefa HEP-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U HEP NOC trenutno se kako doznajemo “bori” četvero kandidata za čelnu poziciju. Za one koji su slabije upućeni NOC je Nastavno obrazovni centar. HEP NOC nalazi se u Općini Velika.
Kako trenutni Ravnatelj ustanove gospodin Zdenko Miletić odlazi u zasluženu mirovinu, raspisan je natječaj za novu čelnu osobu.
Na natječaj se među četiri kandidata prijavio i bivši načelnik Općine Velika Vlado Boban, koji je iz nepoznatih razloga stanovnicima Općine Velika podnio ostavku i sreću potražio u jednoj od najjačih tvrtki iz poljoprivrednog sektora u ovom djelu Europe, tvrtke Agronom d.o.o. gdje trenutno obnaša dužnost Voditelja prodaje mehanizacije – komunalnog programa.

Kako doznajemo od bolje upoznatih izvora, trenutni poslodavac s njime i nije pretjerano zadovoljan, odnosno nije opravdao očekivanja svojim dolaskom, naročito prodajom prema zemljama izvan Republike Hrvatske, jedna od njih je i Bosna i Hercegovina odakle Boban vuče korijene.
Tako obostranim nezadovoljstvom Boban traži spas u moćnoj fotelji Ravnatelja HEP NOC-a u Velikoj.

Hoće li mu to poći od ruke, vidjet ćemo ubrzo, a svakako ćemo i dalje pratiti tijek “natjecanja” za novog šefa HEP-a u Velikoj, a drugom prilikom ćemo i pobliže pojasniti stvarne razloge odlaska s mjesta načelnika, je li u pitanju zamor, umor ili nešto treće.

Izvor fotografije: Telegram.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *