Igoru Salaku nagrada Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Da su Slavonci najbolji domaćini službeno je potvrđeno u Župi dubrovačkoj. To su znali i u TZ Požeško-slavonske županije kad su nominirali Igora Salaka, domaćina u vilama Montis Aurea za nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine

Požega, 29. listopada 2021. – Igor Salak iz Požege djelatnik je godine u kategoriji pružatelj ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu. Ova prestižna nagrada u Zlatnu Slavoniju stigla je iz Župe dubrovačke s upravo završenih Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika.

Četiri su luksuzne kuće za odmor: Tena, Sara, Vinka i Maja, vile u turističkom naselju skrivenog kuta Papuka zajedničkog nazivnika Montis Aurea.

Smještene su na tek dva sata vožnje od Zagreba ili Osijeka, u parku prirode i Geoparku pod UNESCO-vom zaštitom. A on je Igor Salak iz Požege, prvi čovjek turizma ovog dijela Zlatne planine – ujedno i jedan od vlasnika ovih objekata.

“S iznajmljivanjem objekata smo krenuli prije tri godine. Mi smo i prije koristili ove kuće za svoje potrebe, a onda se rodila ideja da od toga razvijemo turističku ponudu. Mislilu su ljudi tada da nismo normalni. Kakav turizam u ovim brdima?” – rekao je Igor uz osmijeh dok govori o tim prvim koracima.

IZVOR: Agroklub

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika