Istražni zatvor Požežaninu koji je suprugu gurnuo niz stepenice

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Ilustracija

Ilustracija


U Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi je 17. lipnja 2023., povodom zaprimljene kaznene prijave Policijske uprave požeško-slavonske, provedena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1961.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede, izvještava Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda – prenosi SiB.hr.

Naime, postoji osnovana sumnja da se okrivljeni 62-godišnjak 15. lipnja 2023. oko 19:00 sati, u obiteljskoj kući na području Požege, verbalno sukobio sa svojom suprugom te ju, pristajući da ju teško tjelesno ozlijedi, rukama snažno gurnuo dok je stajala na stepenicama pa je pri padu zadobila tešku tjelesnu ozljedu (prijelom tjemene kosti).

Sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke kojeg je sudac istrage prihvatio i okrivljeniku odredio istražni zatvor iz navedenih zakonskih osnova.

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi je 19. lipnja 2023., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela, zaključuje se u izvješću.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)