Ivan Zeljko više nije načelnik Policijske postaje Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je do kadrovskih promjena došlo u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj. Naime, načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić, napravio je rotaciju između nekoliko djelatnika. Najvažnije kadrovske promjene dogodile su na čelnim mjestima Operativno-komunikacijskog centra PU požeško-slavonske i Policijske postaje Požega.

Za novog šefa Operativno – komunikacijskog centra PU požeško-slavonske imenovan je Mario Matijević, koji je do sada bio raspoređen na poziciju policijskog službenika za poslove prometne policije u Službi za javni red i sigurnost PU požeško-slavonske. Dosadašnji šef Operativno-komunikacijskog centra PU požeško-slavonske Krunoslav Kokić, imenovan je na mjesto načelnika Policijske postaje Požega umjesto dosadašnjeg načelnika Ivana Zeljka.
Sada već bivši načelnik Policijske postaje Požega Ivan Zeljko, raspoređen je na radno mjesto policijskog službenika za poslove prometne policije u Službi za javni red i sigurnost PU požeško-slavonske.
Dok većina šefova u raznim institucijama mlađim kadrovima zatvaraju vrata, načelnik PU požeško-slavonske Željko Grgić radi baš suprotno i mladim i školovanim ljudima, kao što je u ovoj situaciji slučaj, daje priliku i mogućnost napretka u službi, što je za svaku pohvalu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

1 thought on “Ivan Zeljko više nije načelnik Policijske postaje Požega”

  1. Pingback: Šef požeške policije postao policijski službenik za promet – Banja Luka

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *