Ivana Ketović Marjanović nova direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ivana Ketović Marjanović: “Turizam u Slavoniji je izazov, ali Pleternica već ima jako dobar temelj”
Pleternica je divan grad koji se razvija koristeći svaku priliku koja mu se pruža i tu ne mislim samo na javni nego i na privatni sektor. Želja mi je, a vjerujem kako ću u tome i uspjeti, staviti sve pleterničke resurse pod isto okrilje i stvoriti cjelogodišnju ponudu za sve zainteresirane skupine koje žele vidjeti i okusiti Slavoniju – ističe Ivana Ketović Marjanović, direktorica TZ Pleternica – prenosi Grad Pleternica.
Pleternički tim od danas slovi jedno ime više. Radi se o Ivani Ketović Marjanović koja je započela sa radom na mjestu direktorice Turističke zajednice Grada Pleternice. Tom prilikom pleternička gradonačelnica ju je uputila u dosadašnji rad TZ-a te ju upoznala s ostatkom kolektiva.

– Ono što je važno istaknuti da je velika većina naših poslova isprepletena, da Pleternica funkcionira kao jedan tim ljudi s istim ciljem i vjerujem kako će se nova direktorica vrlo brzo uklopiti u tim i takav način rada. Naravno da svatko od djelatnika ima određene zadatke više istaknute, ali svi su upoznati u sve i to jako dobro funkcionira. Želim joj iskrenu dobrodošlicu i veselim se budućoj zajedničkoj suradnji na prezentaciji Pleternice – istaknula je Šarić.

Ivana Ketović Marjanović je pak zahvalila na prilici i odabiru nje kao odgovorne osobe na rukovodećoj poziciji te je istaknula kako se veseli novim izazovima. – Turizam u Slavoniji definitivno jest izazov, ali s druge strane postoje brojni resursi koje na pravi način treba usmjeriti u pravcu turizma. U Pleternici je već stvoren je jako dobar temelj, a o tome dovoljno govori činjenica kako je u posljednjih 8 godina broj ležajeva porastao s 8 na preko 100 registriranih – ističe Ketović Marjanović.

Kaže kako je pred njom velik izazov, ali ističe da puno ovisi i o timu kojeg Pleternica definitivno ima. – Pleternica je divan grad koji se razvija koristeći svaku priliku koja mu se pruža i tu ne mislim samo na javni nego i na privatni sektor. Želja mi je, a vjerujem kako ću u tome i uspjeti, staviti sve pleterničke resurse pod isto okrilje i stvoriti cjelogodišnju ponudu za sve zainteresirane skupine koje žele vidjeti i okusiti Slavoniju. Pleternica ima jako puno za pokazati počevši od krajobraza, kulturne i povijesne baštine, infrastrukture pa do manifestacija, uistinu jedan širok spektar koji obuhvaća velik broj ciljanih skupina – zaključuje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *