Ivana Kindl, Igor Delač i Miroslav Škoro najavili drugu večer festivala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U poslijepodnevnim satima je održana konferencija za medije na kojoj je najavljena večerašnja Retrospektiva Krunoslava Kiće Slabinca i koncert Miroslava Škore, te je predstavljena knjiga Darka Derviševića „Hrvatska tamburaška scena (1980. – 2022.).

Voditelj Retrospektive Alen Kovačević je najavio veliki orkestar kojim će ravnati Alan Bjelinski, a Kićine uspješnice otpjevat će solisti Bruna Oberan Bošković, Igor Delač, Jacques Houdek, Ivana Kindl, Bruno Čolak i Ivo Gamulin.

Ivana Kindl izrazila je zadovoljstvo što je dobila priliku i poziv da sudjeluje u ovoj Retrospektivi, istaknuvši da je sreću surađivati s Kićom. Igor Delač također je izrazio sreću što ima priliku otpjevati pjesme iz njegovog cijelog opusa – od tambure do rock & rolla.

Miroslav Škoro najavio je večerašnji koncert i svoj povratak na požeški festival s novom pjesmom „Daj još jednu“.

Darko Dervišević, poznati glazbenik i producent tamburaške glazbe, predstavio je novu knjigu koja obrađuje više od četiri desetljeća sveobuhvatan pregleda tamburaške glazbe kao poziva.

Večerašnju Retrospektivu Krunoslava Kiće Slabinca snima Hrvatska televizija i bit će emitirana već sljedećeg vikenda 11. rujna.
Tekst: Zlatne žice Slavonije
Foto: Požeški.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *