Izaslanstvo Općine Kreševo u posjetu Gradu Požegi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Predstavnici Požegi prijateljske srednjobosanske Općine Kreševo, načelnik Renato Pejak, tajnik Općinskog vijeća Boris Brlić te Boris Marić iz Službe za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb posjetili su danas gradsku upravu Grada Požege gdje su primili gradonačelnikov zamjenik dr.sc. Borislav Miličević te dr.sc. Berislav Andrlić, predsjednik Odbora za međugradsku i međunarodnu suradnju – prenosi Grad Požega.

Razgovaralo se o zajedničkoj suradnji na projektima prekogranične suradnje te o želji predstavnika Kreševa za obrazovanjem kadrova na Fakultetu za turizam i ruralni razvoj u Požegi, za što su čelnici spomenute općine iz Središnje Bosne posebno zainteresirani, budući da dosta ulažu u turizam, a odnedavno imaju i novi, veliki hotel te su im potrebni školovani kadrovi za tu djelatnost.

Sporazum o prijateljstvu i suradnji Grad Požega i Općina Kreševa, koje povezuje i znameniti Požežanin, hrvatski istraživač i putopisac Dragutin Lerman koji je sahranjen u Kreševu, potpisali su 2010. godine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *