JAKŠIĆ Branko iz ‘Ljubav je na selu’ o pokojnoj supruzi: ‘Da sam mogao iščupati si srce i dati njoj, napravio bih to’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Branko dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede

Branka Jurkovića gledamo u showu “Ljubav je na selu”, a odmah na početku showa pri upoznavanju, otkrio je da je bio u braku više od 20 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Samoća mu teško pada pa se nada da će u emisiji pronaći novu ”životnu suputnicu”, ženu svojih godina duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna. Budućoj partnerici, kaže, pružio bi sve što ima, a u vezi nikad ne bi tolerirao laži i prevaru – prenosi Večernji list.

Branko je sada za RTL progovorio o svojoj pokojnoj supruzi. – Kad sam vidio ‘Ljubav je na selu’, tada sam bio godinu i nešto bez supruge, kako je umrla. Odlučio sam pošto imam još dva maloljetna djeteta… Najviše sam išao na ‘Ljubav je na selu’ da nađem neku srodnu dušu da bi bila uz mene, da bi mi dala podršku da možemo tu djecu dići na noge i dati im kao i ovim drugima kruh u šake, da budu ljudi – ispričao je farmer i prisjetio se teških dana.

– Teško mi je, preteško mi je. Pogotovo kada dođem kući i vidim djecu. Sin se i dalje nije oporavio. Čuvao je svoju mamu uvijek dok sam radio – priznao je i dodao: – Dok sam bio momak, svašta sam prošao. Znači, gdje sam zaželio, tu sam išao. Nitko me nije mogao sprječavati. Kad sam se oženio, tad sam se posvetio svojoj obitelji. Za mene više nisu postojali izlasci – rekao je Branko. 

Branko dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. 

Podsjetimo, u razgovoru s voditeljicom Anitom Martinović došao je do suza.

  • 24 godine sam bio u braku, ne da mi je teško nego preteško bez supruge. Ostanem kući sam, nemam s kime razgovarati, to mi je najteže – rekao je Branko koji ima osmero djece.

Rekao je i da mu se život preokrenuo.

  • Meni se život okrenuo, u tri po noći je bila tu, već u šest je nije bilo – rekao je kroz suze farmer i time dirnuo i voditeljicu.

Izjavio je i da se nije mogao snaći.

  • Nisam se mogao snaći, i dan danas mi je teško bez nje, toliko smo djece stvorili zajedno, mislio sam da će ona mene otpratit na taj svijet, ali nije bilo tako, jednostavno tad sam shvatio koliko žena znači u životu – zaključio je Branko, a Anita se rasplakala.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)