Jakšićaninu Danijelu Mariću potreban je svaki glas, ako pobjedi dio novca donirat će u Jakšić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jakšićanin Danijel Marić, poznat mnogima po nadimku „Denđo“, a danas sve popularniji kao DJ DENNII. Osnovnu školu završio je u Jakšiću, srednju u Požegi, a osim glazbe ostavio je i traga u mlađim kategorijama NK Jakšića gdje je bio odličan na poziciji napadača. Danijel trenutno živi u Švicarskoj, točnije u Zurichu i pored svog standardnog posla, radi još jedan, a to je nastupanje kao DJ u raznim noćnim klubovima u Zurichu. Danijel često voli napomenuti kako je on od malena išao u tom smjeru, dok su druga djeca igrala igrice na informatici, on je skidao pjesme, radio mixeve i tako se stvorila njegova ljubav prema glazbi, a sada želja za ostvarivanjem karijere u tom području. Danijelu odnosno DJ DENNII-u je potrebna pomoć, naime na kraju članka nalazi se link njegovog profila odnosno glazba s kojom se predstavlja i natječe pa je dovoljno samo kliknuti na link. Prema pravilima, prvih 20 ide na DJ Contest u Zagreb što bi Danijel trebao ostvariti jer je trenutno 4. u svijetu!
Ako ostane u prvih 20 natjecatelja nastupa u Zagrebu, a 3 finalista će izabrati žiri. Pobjednik odnosi nagradu od 15.000 eura i nastup u Las Vegasu!
Danijel je obećao ako ostvari svoj cilj uz vašu pomoć donirati određeni dio novca u Jakšić, a koja institucija ili udruga će dobiti taj novac to će on sam odlučiti!
Danijelu ovim putem želimo puno sreće i naravno pobjedu!
Kako bi pomogli Danijelu, potrebno je samo kliknuti OVDJE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *