Jana Mustapić – učenica Glazbene škole Požega dobitnica nagradnog natječaja „Vozačka dozvola“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Savjet mladih Požeško-slavonske županije, u Velikoj županijskoj vijećnici, održao je izvlačenje dobitnika nagradnog natječaja „Vozačka dozvola“ koji je bio namijenjen učenicima srednjih škola na području Požeško-slavonske županije, a koji su se na temelju izvrsnosti istaknuli u svojim školama.

Svoje kandidate na natječaj prijavile su Ekonomska škola Požega, Poljoprivredno-prehrambena škola Požega, Obrtnička škola Požega, Tehnička škola Požega, Gimnazija Požega, Katolička gimnazija s pravom javnosti u Požegi te Glazbena škola Požega.

Predsjednica Savjeta mladih Požeško-slavonske županije Lara Mandić pozdravila je nazočne te se uvodno obratila prisutnima. „Izuzetno mi je drago kako je nagradni natječaj „Vozačka dozvola“ dobro prihvaćen prvenstveno među srednjim školama i učenicima, a zatim i u široj javnosti. Kao Savjet mladih želimo poticati izvrsnost, tu istu izvrsnost nagraditi te motivirati i ostale. Ovo je prvi put da Savjet mladih PSŽ na našem području, a i šire, organizira ovakav natječaj i nadam se da će postati praksa i narednih godina. Zahvaljujem se svim mojim kolegama iz Savjeta koji su doprinijeli organizaciji ove aktivnosti. Ovom prilikom htjela bi se zahvaliti i našoj županici, gospođi Antoniji Jozić, što podupire sve naše aktivnosti, što nam je uvijek dostupna za sva pitanja i što nam u konačnici pomaže kako bi došli do odgovora na ta pitanja.“ – istaknula je Lara Mandić.

Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić čestitala je Savjetu mladih na prijedlogu i organizaciji ove aktivnosti kojom potiču izvrsnost naših mladih.

„Moja želja je da naš Savjet mladih svojim prijedlozima i aktivnostima bude glas mladih u našoj županiji. Oni na tome intenzivno rade, složili su dobar program za cijelu ovu godinu te im se ovim putem želim zahvaliti i pohvaliti njihov rad. Vama učenicima, čestitam na kandidaturama, a vama ravnateljima i predstavnicima škola, zahvaljujem na dodatnom trudu i angažmanu jer ste među brojnim učenicima koji zaslužuju biti na tom prvom mjestu odabrali jednoga, odnosno jednu, koji su danas ovdje sa nama.“ – istaknula je županica.

Nakon pozdravnih govora uslijedilo je predstavljanje škola odnosno njihovih kandidata, a po završetku predstavljana održan je glavni dio dodjele nagrade – izvlačenje dobitnika. Dobitnik je izabran izvlačenjem zatvorenih koverti iz „bubnja“, a predsjednica Savjeta mladih PSŽ Lara Mandić, izvukla je kandidatkinju Glazbene škole Požega, učenicu Janu Mustapić.

Pobjednica nagradnog natječaja osvojila je sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije u iznosu do 7000,00 kuna koje se odnosi na troškove osposobljavanja do prvog izlaska na ispit.

Izvor: PSŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *