Javni poziv pčelarima za dodjelu potpore za očuvanje pčelinjeg fonda na području Požeško-slavonske županije u 2023. godini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Otvoren je Javni poziv pčelarima za dodjelu potpore za očuvanje pčelinjeg fonda na području Požeško-slavonske županije u 2023. godini kao jedna od mjera Programa potpore poljoprivredi – prenosi Požeško-slavonska županija.

Potpora se dodjeljuje za prehranu osnovnog stada u pčelarstvu ili prihranu pčelinjih zajednica u svrhu održavanja matičnog stada i kupovinu te korištenje nacionalne staklenke zapremine 720 ml.

Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova već izvršenog ulaganja te će se subvencionirati do 50% prihvatljivog troška po priloženim plaćenim računima. Minimalni iznos pojedinačnog računa koji se prilaže mora biti veći od 40,00 eura (s PDV-om). Maksimalni iznos potpore je 700,00 eura po korisniku.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se putem Sustava za upravljanje natječajima i provedbom projekata E-prijave. Sva dokumentacija iz Javnog poziva koja se prilaže Prijavnom obrascu učitava se kroz sustav i ne šalje se poštom, izuzev potpisanog i ovjerenog obrasca.

Javni poziv otvoren je od 26. listopada 2023. godine do 9. studenoga 2023. godine, odnosno do iskorištenja sredstava koja su osigurana u Proračunu Požeško-slavonske županije za 2023. godinu.

Javni poziv dostupan je ovdje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *