Javni poziv za iskazivanjem interesa udruga s područja Požege za upravljanje požeškim Odmaralištem u mjestu Baška

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Grad Požega objavio je Javni poziv za iskazivanjem interesa udruga s područja Požege za upravljanje požeškim Odmaralištem u mjestu Baška na otoku Krku. Odmaralište je u naravi zgrada u Ulici Emila Geistlicha 44, u mjestu Baška, na otoku Krku, u Primorsko-goranskoj županiji koja je izgrađena na nekretnini označenoj kao k.č.br. 3302, k.o. Baška-nova, zemljišno-knjižnog opisa stambena zgrada i dvorište ukupne površine od 701 m². Predmetna zgrada sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata, ukupne površine od 576,17 m².

Interes za upravljanje Odmaralištem, udruge iskazuju isključivo dostavom pisma namjere koje treba sadržavati sve potrebne informacije za dokazivanje kvalificiranosti, kadrovske i financijske sposobnosti zainteresirane udruge za upravljanje Odmaralištem, te podatke o dosadašnjoj djelatnosti, odnosno o dosadašnjim poslovima udruge.

 Pismo namjere, zajedno s potrebnom dokumentacijom, dostavlja se elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected] ili putem pošte na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega“, s naznakom: „Pismo namjere – Odmaralište Baška“.

Rok za dostavu Pisma namjere je zaključno s danom 17. ožujka 2022. godine.

Javni poziv …

Priopćili su iz Grada Požege.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *