Je li osječki poduzetnik platio brojna parkirna mjesta koja je jučer zauzeo?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Glavna tema jučerašnjih poslijepodnevnih, ali i noćnih kava i pića s terasa požeških lokala su zasigurno panoi na auto prikolicama smještenim na centralnom požeškom parkingu. S ciljem upoznavanja javnosti s akterima njegovog problema, odnosno zbog neisplate navodnog duga Đakovačko-osječke nadbiskupije i njenog Caritasa, osječki građevinar i poduzetnik Marijan Ravlić, na svome putu prema Zagrebu, jučer je viđen i u Požegi. Čak dva velika panoa na auto prikolicama, osvanula su i na centralnom gradskom parkingu, parkingu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi.
Ono što je još zanimljivije od same vijesti da je poduzetnik Ravlić u Požegi je to da li je isti gospodin za silna zauzeta parkirna mjesta platio parkinge ili je jednostavno tako parkirao “jer mu se može”, nije nam poznato.
Dok Požežanke i Požežani traže uzaludno parking, netko je brojna parkirna mjesta “zakrčio” zbog svoje kampanje nevezane s našim gradom i našom županijom, a vrlo vjerojatno i besplatno.
Nije bilo dovoljno parkirati preko nekoliko parkirnih mjesta terenac i prikolicu, već je još jedna prikolica parkirana na drugom dijelu parkirališta. U nastavku pogledajte fotografije pa sami procijenite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)