Je li osječki poduzetnik platio brojna parkirna mjesta koja je jučer zauzeo?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Glavna tema jučerašnjih poslijepodnevnih, ali i noćnih kava i pića s terasa požeških lokala su zasigurno panoi na auto prikolicama smještenim na centralnom požeškom parkingu. S ciljem upoznavanja javnosti s akterima njegovog problema, odnosno zbog neisplate navodnog duga Đakovačko-osječke nadbiskupije i njenog Caritasa, osječki građevinar i poduzetnik Marijan Ravlić, na svome putu prema Zagrebu, jučer je viđen i u Požegi. Čak dva velika panoa na auto prikolicama, osvanula su i na centralnom gradskom parkingu, parkingu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi.
Ono što je još zanimljivije od same vijesti da je poduzetnik Ravlić u Požegi je to da li je isti gospodin za silna zauzeta parkirna mjesta platio parkinge ili je jednostavno tako parkirao “jer mu se može”, nije nam poznato.
Dok Požežanke i Požežani traže uzaludno parking, netko je brojna parkirna mjesta “zakrčio” zbog svoje kampanje nevezane s našim gradom i našom županijom, a vrlo vjerojatno i besplatno.
Nije bilo dovoljno parkirati preko nekoliko parkirnih mjesta terenac i prikolicu, već je još jedna prikolica parkirana na drugom dijelu parkirališta. U nastavku pogledajte fotografije pa sami procijenite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *