NE PLIVAJU SAMO RIBE: Je li ovo “naj ribič” Požeško – slavonske 2022. “?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Neke teme jednostavno ulaze u kategoriju vjerovali ili ne, upravo zbog svog sadržaja. Isto kao i ova priča koja se jučer dogodila u Lipiku na Jezeru Raminac. U većini ribnjaka i jezera većinom plivaju ribe, dok je u Jezeru Raminac zaplivala i Škoda Fabia.
Dobro upućen čitatelj nam prepričava ovu pomalo smiješnu dogodovštinu ribiča iz Pakraca (podatci poznati redakciji) koja se dogodila jučer.


“To je bilo jučer u jutro na III. kolu žup. lige lov ribe udicom na plovak.
Vidio je prijatelja kako peca i stao da porazgovara s njim prije nego što ode na izvučeno mjesto za natjecanje, no nije povukao ručnu i auto je pored njega prošao i skliznuo u ribnjak.
Ušao je u vodu, kako bi izvadio ribolovni pribor i mamce potrebne za ribolov te je pozvao kolegu sa traktorom pa su ga izvukli” – prepričava nam čitatelj.

Važno je napomenuti da strastvenog ribiča nije omelo što je njegova Škoda Fabia ušla u jezero i “zaplivala” među ribama, već je samo izvadio opremu iz automobila u vodi i priključio se natjecanju što zasigurno donosi titulu “naj ribiča” 2022. godine Požeško-slavonske županije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)