Gradonačelniče, je li vrijeme za smjenu pročelnice Menđel?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Današnja tema bi zacijelo mogla imati i prikladniji naslov članka poput primjerice “Sramota u 21. stoljeću”.
Smatramo da se neke stvari mogu tolerirati, ali neke se zaista ne mogu i što je bitnije, ne smiju!

Krenimo redom, Komušina je naselje u Republici Hrvatskoj u Požeško-slavonskoj županiji, u sastavu grada Požege. Pitamo se zašto kao takva onda služi samo kao područje za predizborne laži svih političara koji se natječu za poziciju gradonačelnika Grada Požege?
Mještani Komušine već godinama apeliraju “gradske oce” da napokon u 21. stoljeću dobiju asfalt, ali kako se može vidjeti iz priloženog asfalta i dalje nema.
Dok je jedan gradonačelnik podigao kredit i zadužio Grad Požegu na jako dugi period i nije pronašao od toga sredstva za asfaltiranje Komušine, njegov nasljednik je tako dobro radio da ga sad čak dva sudska procesa stišću od kojih se ne zna koji je gori.
Aktualni gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić s ovim problemom zasigurno mora biti upoznat jer je neposredno pred lokalne izbore obilazio čitav Grad Požegu, kao i prigradska naselja. Je li zaboravio ili ga nije briga za stanovnike Komušine, za sada nam nije poznato.

Ako je zaboravio, zašto ga na to nije podsjetila njegova pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege Andreja Menđel?
Nećemo reći da su svi, ali 90% problema na koje smo ukazali putem članaka, vezani su isključivo za Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje kojim rukovodi bivša direktorica LO-RE, a sadašnja pročelnica Menđel.
Čini se da pročelnicu Menđel komunalni problemi građanki i građana ne zabrinjavaju niti najmanje što govori njezin odnos rješavanja istih.
Pitamo se, koja je svrha radnog mjesta pročelnice Menđel ako portal Požeški.hr ukazuje na iste probleme i isti problemi se rješavaju tek nakon naših natpisa i prozivki?

Je li vrijeme da gradonačelnik Glavić razmisli o pronalasku sposobnije osobe, s obzirom na to da mu zbog ove, sada gotovo godinu dana od kada je na vlasti, ista konstantno radi “štetu” jer je upravo on taj kojeg se proziva za (ne)rad.
Do kada ćemo mi kao portal biti oslonac i pomoć Požežankama i Požežanima?
Gradsko vodstvo nije izabrano za to da prima masne plaće, već da budu u službi onima koji su ih izabrali i da rješavaju njihove probleme.

“Preko zime još nekako, ali čim je suho, od prašine se ne da živjeti, uništava nas zdravstveno ali Grad Požegu nije briga, dođu samo pred izbore” – tvrdi ljutita sugovornica.

Nedavno smo pisali o problemima na Vranduku, oni su nakon našeg članka dobili šljunak”, ali od asfalta i kanalizacije i dalje niti traga niti glasa.
Nije li sramota gradonačelniče da u 21. stoljeću Vaši građani nemaju kanalizaciju i asfalt?
Ako već vaši stranački prethodnici očigledno nisu bili sposobni za realizirati isto ili ih jednostavno nije bilo briga, nastavljate li tradiciju ili mislite nešto napraviti?
Lažno obećanje nije opcija, toga su se proteklih godina mještani Vranduka i Komušine dosta naslušali.
Hoće li nakon toliko godina asfalt doći i u Komušinu i Vranduk vidjet ćemo, no nismo optimisti jer kaže jedna stara narodna: “Obećanje nije nikog raskućilo”.
U nastavku možete vidjeti fotografije iz Komušine:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika