Jedan požeški automobil “Ide ko nevreme”, a kako ide vaš?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Većina naljepnica na automobilima koje možemo vidjeti koristi se na obiteljskim automobila gdje se u većini slučajeva označava da su djeca, ili jedno dijete u automobilu, a sve u svrhu opreza za druge sudionike u prometu kako bi savjesnije vozili.

Na automobilima naših donedavnih sugrađanki i sugrađana koji su na žalost odselili u Njemačku, Austriju, Švicarsku možemo često vidjeti naljepnice u obliku naše države, Hrvatske.

Isto tako, nije nam strano vidjeti i službena vozila tvrtki kako su oblijepljena logom tvrtke, međutim kada na ulici zateknete automobil s naljepnicu preko cijelog zadnjeg vjetrobranskog stakla: “Ide ko nevreme“, onda to zasigurno nije rijetkost.
Opće je poznato da muškarci u velikom postotku imaju čak tri ljubavi, a to su majka, supruga (ako je imaju) i automobil. Svaki muškarac teži za boljim i ljepšim automobilom, za automobilom za kojim će se svatko okrenuti, a priznajemo da je ovaj domišljati vozač Škode u tome uspio, a svojim jedinstvenim potezom i izmamio osmijeh brojnim sugrađanima, što je pohvalno u ovim teškim i tmurnim vremenima.

Pitamo se, a ako gospodinov automobil Ide ko nevreme”, kako vaš automobil ide?

Svaka čast za ideju, a u modernom vremenu bi rekli da je “prešao igricu”, živio!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *