Jedan požeški automobil “Ide ko nevreme”, a kako ide vaš?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Većina naljepnica na automobilima koje možemo vidjeti koristi se na obiteljskim automobila gdje se u većini slučajeva označava da su djeca, ili jedno dijete u automobilu, a sve u svrhu opreza za druge sudionike u prometu kako bi savjesnije vozili.

Na automobilima naših donedavnih sugrađanki i sugrađana koji su na žalost odselili u Njemačku, Austriju, Švicarsku možemo često vidjeti naljepnice u obliku naše države, Hrvatske.

Isto tako, nije nam strano vidjeti i službena vozila tvrtki kako su oblijepljena logom tvrtke, međutim kada na ulici zateknete automobil s naljepnicu preko cijelog zadnjeg vjetrobranskog stakla: “Ide ko nevreme“, onda to zasigurno nije rijetkost.
Opće je poznato da muškarci u velikom postotku imaju čak tri ljubavi, a to su majka, supruga (ako je imaju) i automobil. Svaki muškarac teži za boljim i ljepšim automobilom, za automobilom za kojim će se svatko okrenuti, a priznajemo da je ovaj domišljati vozač Škode u tome uspio, a svojim jedinstvenim potezom i izmamio osmijeh brojnim sugrađanima, što je pohvalno u ovim teškim i tmurnim vremenima.

Pitamo se, a ako gospodinov automobil Ide ko nevreme”, kako vaš automobil ide?

Svaka čast za ideju, a u modernom vremenu bi rekli da je “prešao igricu”, živio!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)