DOBRO DOŠLI U POŽEŠTINU: Jedan s 3,09 promila vozio bager, a drugi se s 2,66 zabio u betonski cvjetnjak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U ponedjeljak 20. svibnja 2024. oko 17.55 sati između mjesta Pleternica i Frkljevci, policijski službenici su u prometu zatekli 29-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 3,09 promila upravljao radnim strojem. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

U ponedjeljak 20. svibnja 2024. oko 18.10 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim dijelom vozila udario u betonski cvjetnjak.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,66 promila.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)