Jedinstven događaj: Na Sokolovcu iznad Požege započeo “Romantic Fest”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na Sokolovcu iznad Požege, započeo je jedinstven događaj pod nazivom “Romantic Fest” a u organizaciji Funky Food Croatia. Prvi vikend Romantic Festa posvećen je pjenušcima i talijanskoj kuhinji, koja je u organizaciji Funky Food-a najblaže rečeno fenomenalna i preukusna. Svi oni koji su strastveni gurmani, pronaći će u današnjoj talijanskoj kuhinji nešto za sebe, kao i svi oni koje vole kušati nešto novo i dobro, te popiti i pojesti dobro po pristupačnim cijenama uz nevjerojatan pogled na Požegu i Požeštinu.
Ovo je zaista jedna genijalna i hvalevrijedna ideja, koja će Požežankama i Požežanima pružiti jedno novo, odlično i nezaboravno iskustvo.
Događaj je započeo u 18:00 sati i trajat će sve do ponoći. Isto tako će biti i svakog vikenda, dakle svaki petak i subotu od 18:00 sati do ponoći možete na brdu iznad Požege nahraniti nepce i dušu, ukusnom hranom, pićem i pogledom. Svakog vikenda će na repertoaru biti druga kuhinja, tako da je nakon današnje Talijanske, idućeg vikenda na repertoaru Kebab tjedan koje će pripremati vrhunski kuhari Ivan Adžić i Nikola Stanišić.
U nastavku donosimo djelić prije početka događanja i raspored događanja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *