Jedinstven događaj: Na Sokolovcu iznad Požege započeo “Romantic Fest”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na Sokolovcu iznad Požege, započeo je jedinstven događaj pod nazivom “Romantic Fest” a u organizaciji Funky Food Croatia. Prvi vikend Romantic Festa posvećen je pjenušcima i talijanskoj kuhinji, koja je u organizaciji Funky Food-a najblaže rečeno fenomenalna i preukusna. Svi oni koji su strastveni gurmani, pronaći će u današnjoj talijanskoj kuhinji nešto za sebe, kao i svi oni koje vole kušati nešto novo i dobro, te popiti i pojesti dobro po pristupačnim cijenama uz nevjerojatan pogled na Požegu i Požeštinu.
Ovo je zaista jedna genijalna i hvalevrijedna ideja, koja će Požežankama i Požežanima pružiti jedno novo, odlično i nezaboravno iskustvo.
Događaj je započeo u 18:00 sati i trajat će sve do ponoći. Isto tako će biti i svakog vikenda, dakle svaki petak i subotu od 18:00 sati do ponoći možete na brdu iznad Požege nahraniti nepce i dušu, ukusnom hranom, pićem i pogledom. Svakog vikenda će na repertoaru biti druga kuhinja, tako da je nakon današnje Talijanske, idućeg vikenda na repertoaru Kebab tjedan koje će pripremati vrhunski kuhari Ivan Adžić i Nikola Stanišić.
U nastavku donosimo djelić prije početka događanja i raspored događanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)