Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Halid Bešlić i ostale zvijezde stižu u Nininu čarobnu Shhhumu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Treću godinu za redom ‘Ninina čarobna Shhhuma’ u mjestu Velika, nedaleko Požege donosi čaroliju Božića uz najveće zvijezde glazbene scene. Na najveći Advent u Slavoniju stižu Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Cambi, Halid Bešlić, Saša Matić, Lexington, Milica Pavlović i mnogi drugi. Čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne s Giulianom.

Otvorenje Adventa u ‘Nininoj čarobnoj Shhhumi’ bit će 6. prosinca od 17 sati uz puštanje lampiona želja, Sv. Nikolu i večernji koncert Danijele Martinović. Za najmlađe je spreman dječji vrtuljak, božićni vlakić, klizalište, a posjetiteljima je ulaz besplatan.

Advent koji svoja vrata otvara 6. prosinca blagdansku atmosferu pružat će sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi s vrsnim animatorima i maskotama.

Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24.12. kada Djedica dolazi s kočijom punom darova za naše najmlađe.

Na Silvestrovo, u podne, uz koncert Giuliana i Diktatora, bit će pušteno u zrak više od 500 raznobojnih balona.

‘Ninina čarobna Shhhuma okićena je s preko 200.000 lampica, uz posebno ukrašene zone za fotografiranje i veliko božićno drvce na sredini olimpijskog bazena.

Advent krasi i široka gastronomska ponuda, posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka, domaće proizvode lokalnih proizvođača kao što su kobasice od crne svinje, sarmu u pecivu , vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin. Preko 20 ugostiteljskih objekata sa širokom gastronomskom ponudom osiguravaju da svatko pronađe ono u čemu će najviše uživati, pri čemu se stavlja naglasak na blagdanske specijalitete napravljene po
tradicionalnim receptima. Uz prekrasne adventske kućice s raznovrsnom autohtonom
ponudom omogućuju posjetiteljima da dio tradicije ponesu i u svoje domove.

Punih mjesec dana zabave i dobrih emocija čeka vas u Nininoj čarobnoj Shhhumi!!!
To je oaza zajedništva i ljubavi, što je vidljivo u svakom detalju koji priča priču. Ovo
je mjesto koje će ugrijati srca posjetitelja i pružiti im najljepše uspomene ovih
blagdana osiguravajući raznovrstan sadržaj za cijelu obitelj, neovisno o godinama.

A da je uistinu riječ o nečem posebnom potvrđuje činjenica da je drugu godinu za redom Ninina čarobna Shhhuma potvrdila status najčarobnijeg adventa. Posjetitelji koji sa svojim najmilijima žele doživjeti čaroliju adventa u Zlatnoj Slavoniji, mogu posjetiti Nininu čarobnu Shhhumu sve do 6. siječnja 2024.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *