Jigoro niže nove uspjehe u Vinkovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na jakom ovosubotnjem međunarodnom judo kupu održanom u Vinkovcima pod nazivom “HIGL OPEN 2023” sudjelovalo je naš JIGORO s 9 predstavnika. Kup je otvorio ministar obrane Banožić, a sudjelovalo je preko 500 natjecatelja iz 41 kluba iz Češke, Makedonije, Rumunjske, Bugarske, Srbije, BiH, Mađarske, Slovenije i Hrvatske – prenosi Kutjevački.hr.

Naši predstavnici su odradili odličan posao i kući se vratili s 11 medalja.

Ela Nijemčević, Veronika Grbeš i Rea Kir bile su najbolje u svojoj kategoriji i zasluženo osvojile zlatnu medalju. Rea Kir je odnijela i titulu najbolje u cijelom uzrastu djevojčica i za to dobila zasluženo priznanje.

Srebrom su se okitili Veronika Grbeš u starijem uzrastu, Lucija Marijanović i Leo Ećimović.

Brončanu medalju kući su ponijeli Rea Kir u starijem uzrastu, Lovro Marijanović u svom uzrastu i u starijem uzrastu, Maksimilian Voštog i Arthas Voštog.

Naš predstavnik Mato Ivčetić ovaj put je ostao bez plasmana izgubivši u borbi za brončanu medalju.

Djeca su odradila izvrstan posao, pokazali su sve što znaju, dali su sve od sebe i zato su se sretno vratili kući. I ovaj put su djeca imala priliku boriti se s djecom iz drugih država, vidjeti i usvojiti njihove stilove i tehnike, i siguran sam da ćemo ih implementirati u naše treninge. Idući vikend smo slobodni, a već za dva tjedna smo ponovo u Slavoniji, kod lega u Osijeku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *